<< Tornar

FORA DE COL·LECCIÓ

Pilar Abad / Antoni Clapés: Heimat

Heimat (suite helvètica) és un llibre de vint-i-quatre dibuixos a l’aiguada de Pilar Abad que il·lustren el mateix nombre de poemes d’Antoni Clapés. Víctor Sunyol ha escrit un afinat epíleg.

El nom del llibre, heimat, és una paraula alemanya difícil de traduir, però que podríem imaginar com el país natal o el lloc —real o imaginat— on ens sentim com a casa, on és possible escoltar el silenci del “pur fremir entre dos instants”. Heimat és l’oposat al desarrelament. Lluny de les consideracions polítiques que al segle dinou se li van poder donar, heimats’acostaria a la idea de paísque Pla va descriure de l’Empordanet des del Pedró de Pals. Els vint-i-quatre dibuixos i poemes tracten de reflectir el sentiment de pertinença en un llocon encara és possible la felicitat personal.

El llibre ha estat imprès per marc castells artgrafia, de Sabadell, sobre paper biotip de 160 grs i coberta amb cartolina plan llis de 540 grs Harvest. És una edició de cent exemplars, numerats i signats pels autors.

 

Antoni Clapés / Alícia Casadesús: Allí on la llum.

Llibre de vint-i-quatre poemes d’Antoni Clapés i 24 imatges d’Alícia Casadesús, amb un afinat epíleg de Corina Oproae. Un diàleg entre entre aquests creadors, que constitueixen una meditació sobre la bellesa.

El llibre, ha estat imprès per marc castells artgrafia de Sabadell i se n’ha fet un tiratge de 200 exemplars, numerats i signats.

 

 

Altres títols:

Benet Rossell, Antoni Clapés, Carles Hac Mor, Joaquim Sala-Sanahuja, Ester Xargay: A fum de sabatots
Víctor Sunyol (i altres): Passejos (petges, passeres)
Andrés Morales: Visión del oráculo
Andrés Morales: Romper los ojos
Daniel Calabrese: Futura ceniza
Juan-Eduardo Cirlot: Inger